A është e lehtë të udhëtosh me pasaportë shqiptare? Jo! Përpos faktit që na duhet vizë për shumicën e vendeve jashtë Europës (pa përfshirë Mbretërinë e Bashkuar), një minus i madh është të udhëtosh me pasaportë shqiptare nga aeroporti i vetëm dhe i madhërishëm i Tiranës. Asnjëherë nuk gjen bileta të lira, ekonomike, oferta (e thënë kjo nga unë që i gjurmoj këto gjëra)... Ndaj, shpeshherë (hmmm përherë faktikisht), i bëj nisjet nga vendet fqinje si: Podgorica, Shkupi, Athina ose edhe Stambolli. Dhe ja ku jam sot, në Reykjavik, pas shumë orësh udhëtim me makinë dhe pas 5 orësh në avion. Dhe sërish hyn në lojë pasaporta shqiptare, falë së cilës çdo doganë e mundshme të kontrollon sikur të jesh Pablo Escobari. Faji i pasaportës?! Jo! Faji i marrëdhënieve mediokre ndërkombëtare. Mjerë ne... . . . . #iceland #reykjavik #albanian #albanianpassport #view #cathedral #travel #explore #icelandic #sky #traveling #envywear #vacation #visiting #instatravel #instago #instagood #trip #holiday #photooftheday #fun #travelling #tourism #tourist #instapassport #instatraveling #mytravelgram #travelgram #travelingram #igtravel @evkasaj evkasaj Evisa

 • evkasaj

  @evkasaj

  1 week ago
 • Reykjavík, Iceland
 • A është e lehtë të udhëtosh me pasaportë shqiptare? Jo! Përpos faktit që na duhet vizë për shumicën e vendeve jashtë Europës (pa përfshirë Mbretërinë e Bashkuar), një minus i madh është të udhëtosh me pasaportë shqiptare nga aeroporti i vetëm dhe i madhërishëm i Tiranës. Asnjëherë nuk gjen bileta të lira, ekonomike, oferta (e thënë kjo nga unë që i gjurmoj këto gjëra)... Ndaj, shpeshherë (hmmm përherë faktikisht), i bëj nisjet nga vendet fqinje si: Podgorica, Shkupi, Athina ose edhe Stambolli. Dhe ja ku jam sot, në Reykjavik, pas shumë orësh udhëtim me makinë dhe pas 5 orësh në avion. Dhe sërish hyn në lojë pasaporta shqiptare, falë së cilës çdo doganë e mundshme të kontrollon sikur të jesh Pablo Escobari. Faji i pasaportës?! Jo! Faji i marrëdhënieve mediokre ndërkombëtare. Mjerë ne... . . . . #iceland #reykjavik #albanian #albanianpassport #view #cathedral #travel #explore #icelandic #sky #traveling #envywear #vacation #visiting #instatravel #instago #instagood #trip #holiday #photooftheday #fun #travelling #tourism #tourist #instapassport #instatraveling #mytravelgram #travelgram #travelingram #igtravel
  Evisa A është e lehtë të udhëtosh me pasaportë shqiptare?
Jo!
Përpos faktit që na duhet vizë për shumicën e vendeve jashtë Europës (pa përfshirë Mbretërinë e Bashkuar), një minus i madh është të udhëtosh me pasaportë shqiptare nga aeroporti i vetëm dhe i madhërishëm i Tiranës.
Asnjëherë nuk gjen bileta të lira, ekonomike, oferta (e thënë kjo nga unë që i gjurmoj këto gjëra)...
Ndaj, shpeshherë (hmmm përherë faktikisht), i bëj nisjet nga vendet fqinje si: Podgorica, Shkupi, Athina ose edhe Stambolli.
Dhe ja ku jam sot, në Reykjavik, pas shumë orësh udhëtim me makinë dhe pas 5 orësh në avion.
Dhe sërish hyn në lojë pasaporta shqiptare, falë së cilës çdo doganë e mundshme të kontrollon sikur të jesh Pablo Escobari.
Faji i pasaportës?! Jo! Faji i marrëdhënieve mediokre ndërkombëtare. Mjerë ne... .
.
.
.
#iceland #reykjavik #albanian #albanianpassport #view #cathedral #travel #explore #icelandic #sky #traveling #envywear #vacation #visiting #instatravel #instago #instagood #trip #holiday #photooftheday #fun #travelling #tourism #tourist #instapassport #instatraveling #mytravelgram #travelgram #travelingram #igtravel

  A është e lehtë të udhëtosh me pasaportë shqiptare?
  Jo!
  Përpos faktit që na duhet vizë për shumicën e vendeve jashtë Europës (pa përfshirë Mbretërinë e Bashkuar), një minus i madh është të udhëtosh me pasaportë shqiptare nga aeroporti i vetëm dhe i madhërishëm i Tiranës.
  Asnjëherë nuk gjen bileta të lira, ekonomike, oferta (e thënë kjo nga unë që i gjurmoj këto gjëra)...
  Ndaj, shpeshherë (hmmm përherë faktikisht), i bëj nisjet nga vendet fqinje si: Podgorica, Shkupi, Athina ose edhe Stambolli.
  Dhe ja ku jam sot, në Reykjavik, pas shumë orësh udhëtim me makinë dhe pas 5 orësh në avion.
  Dhe sërish hyn në lojë pasaporta shqiptare, falë së cilës çdo doganë e mundshme të kontrollon sikur të jesh Pablo Escobari.
  Faji i pasaportës?! Jo! Faji i marrëdhënieve mediokre ndërkombëtare. Mjerë ne... .
  .
  .
  .
  #iceland #reykjavik #albanian #albanianpassport #view #cathedral #travel #explore #icelandic #sky #traveling #envywear #vacation #visiting #instatravel #instago #instagood #trip #holiday #photooftheday #fun #travelling #tourism #tourist #instapassport #instatraveling #mytravelgram #travelgram #travelingram #igtravel

 • 1,217 73
 • Save Image Other Pictures

Instagram evkasaj (Evisa) Other ImgGram Posts

b_b_bona - Bona 1 week ago

Eshte mese e vertete 🤷🏻‍♀️si heq dot asnje presje ketij shkrimi👍🏻Taman Eskobar 😜

tefikhana - Tefik Hana 1 week ago

shikim te kendeshem te ndeshjes , ajo eshte thjesht nje perseritje gjithmone ashtu ndodh per cdonje.

negim_ineg - Negim 1 week ago

Problem eshte 💶 per te udhetuar , pa Pashaporta eshte thjesht nje 10 minutesh me shume se pashaportat e tjera , se dhe viza kur ke 💶 merret kollaj , ishalla me fitore neser 🇦🇱

onabono - Ona Bono 1 week ago

Kjo histori e Shpifur haset shume sidomos ne vendet e rajonit, se me larg te gjithe hapin syte e pyesin: ku bie Albania? Have fun ti shpirti, se keto pengesat me te bukura i bejne udhetimet. Duket sikur realizon te pamunduren 😂😂😂

backpacing_europe - Aventurat e Artiolës🎀 1 week ago

Fatkeqësisht, kjo na ndodh shumë prej nesh, për të mos thënë të gjithëve. Çmimet për të ardhur në Shqipëri apo për të udhëtuar jashtë saj, janë në Stratosferë. E pavarsisht kësaj, fluturimet nuk janë direkte.😔 Megjithatë, duhet parë anë pozitive, të paktën kemi shtetet fqinje që I kanë më të përballueshme. Patjetër që do ishte akoma më bukur që shteti ynë ta lehtësonte çështjen e udhëtimit, qoftë me çmimet, qoftë me burokracirat që hasim gjithnjë. Do ishte më këndshëm të shihnim familjen apo miqtë më të mirë akoma më shpesh, por këto mundësi nuk na e jep “shteti ynë I dashur”. Shpresoj të kënaqesh, pavarësisht pengesave të përsëritura e të pashmangëshme.🎀🌸 Vazhdo të ushqesh njerëz me dëshirën për të eksploruar.🐣 Përqafime! 💝